Aktív eszenyi fiatalok

eszeny

A cserkészcsapat után KMKSZ ISZ-alapszervezetet is alapítani akarnak Eszenyben.

A Tisza-parti Eszeny községben Facebookon kezdtek szervezkedni a fiatalok, akik elhatározták, hogy megalapítják a KMKSZ Ifjúsági Szervezetének alapszervezetét a községben. Az első találkozójukra az Eszenyi Református Egyházközség Bárka Ifjúsági Központjában került sor, ahol 21 fiatal gyűlt össze. A találkozón jelen volt Balogh Lívia, a KMKSZ Ungvári Középszintű Szervezetének elnöke és Molnár Sándor, a KMKSZ Eszenyi Alapszervezetének elnöke.

A megjelenteket Kovács Ivett köszöntötte, majd Balogh Lívia gratulált a kezdeményezőknek, és ismertette a KMKSZ munkáját, működését, beszélt a ifjúsági szervezetben rejlő lehetőségekről, valamint arról, hogy mi szükséges ahhoz, hogy Eszenyben megalakulhasson az újjáalakult KMKSZ ISZ első alapszervezete.

Molnár Sándor elmondta, hogy nagyon örül a kezdeményezésnek, de figyelmeztette a fiatalokat arra, hogy a szervezetben rejlő lehetőségek megvalósítása sok munkával jár.

A kezdeményező Kovács Ivett arra kérte a fiatalokat, hogy mindenki gondolkozzon el azon, hogy saját tehetségének köszönhetően mivel tudná a kulturális szövetség ifjúsági szervezetének tagjaként segíteni a magyar kultúra megőrzését és népszerűsítését Eszenyben. A jelenlévők döntöttek arról, hogy a KMKSZ Ifjúsági Szervezetének Eszenyi Alapszervezetét hamarosan megalapítják.

Kárpátalja hetilap

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s