KMKSZ ISZ alapszervezet alakult Nagydobronyban

nagydorony

2016. október 23-án került sor a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Ifjúsági Szervezet 25. alapszervezetének megalakulására, Nagydobronyban. A nagydobronyi alapszervezet az első KMKSZ Ifjúsági Alapszervezet az Ungvári járásban.

A nagydobronyi fiatalok régóta tervezték a szervezet létrehozását, és most közös munkával sikerült. A szervezet hivatalos megalakulása előtt egy kezdeményező csoport jött létre, amelyben tenni akaró fiatalok gyűltek a kultúrházban, ahol megbeszélték az alapszervezet célját, feladatait. Vasárnap az idei nagydobronyi szüretibál társszervezőiként egyúttal hivatalosan is megtartották alakuló ülésüket, amit megtisztelt jelenlétével Popka János, Nagydobrony polgármestere. A nagydobronyi ifjak örömmel fogadták az alapszervezet alakulását. Az este folyamán 30 fiatal írta alá a csatlakozási szándéknyilatkozatot, vállalva, hogy munkájukkal felkeltik a fiatalok érdeklődését különböző kulturális és társadalmi programok iránt. A fiatalokból álló szervezet lelkes és bízik abban, hogy munkájuk eredményes, valamint mindenképpen sikeres lesz.

A KMKSZ ISZ Nagydobronyi Alapszervezet elnökének az összegyült fiatalok Ráti Tamást választották, alelnökének Ráti Rékát, titkárának pedig Kántor Andreát. A fiatalok minden erejükkel azon lesznek, hogy az alapszervezet jól és eredményesen működjön, minél több dobronyi fiatalt megmozgasson. Várják minden 14-35 év közötti nagydobronyi fiatal jelentkezését!

A Nagydobronyi Alapszervezet elnöksége

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s