Tisztújító közgyűlés Beregújfaluban

beregujfalu_tisztujitas

2016. október 30-án került sor a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Ifjúsági Szervezet Beregújfalui alapszervezetének tisztújító közgyűlésére.

A fiatalok a Beregújfalui Általános Iskola nagytermében gyűltek össze. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Tóth Bertalan a KMKSZ Beregújfalui alapszervezetének elnöke, valamint Báder Ottó a KMKSZ ISZ Beregszászi járási regionális alelnöke.

A közgyűlést a helyi KMKSZ ISZ alelnök nyitotta meg, köszöntötte a megjelenteket, röviden ismertette a szervezet tevékenységeit és elmondta az összejövetel céljait. Sajnálatos módon a jelenlegi elnökségi tagok személyes okokra hivatkozva benyújtották lemondásukat.

A közgyűlés ajánlásával az új elnök Bihari Kitti lett, akit a jelenlévők egyöntetűen megszavaztak. Az újonnan választott elnök alelnöknek Szabó Katalint, titkárnak pedig Szóka Ágotát javasolta, akiket az egybegyűltek egyhangúan megszavaztak. Tóth Bertalan megköszönte a leköszönő elnökség munkáját, majd sok sikert és kitartást kívánt az új csapatnak. Bihari Kitti rövid felszólalása alatt az aktivitásra és az összefogásra fektetett hangsúlyt, amely reménység szerint kellő igyekezettel létre tud majd jönni a helyi fiatalság körében. Báder Ottó beszédében hangsúlyozta a fiatalság szerepét a jelenleg fennálló társadalmi és gazdaságpolitikai helyzetben, valamint sok sikert kívánt az újonnan választott elnökségi tagoknak.

Szóka Ágota, alapszervezeti titkár

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s