KMKSZ ISZ Nagydobronyi Alapszervezet éves programterv összeállítása

nagydorony_programtevezet3

2016. november 1-én a KMKSZ ISZ Nagydobronyi Alapszervezete gyűlést tartott, amelynek helyszíne a Nagydobronyi Kultúrház volt. A Nagydobronyi Alapszervezet október 23-án alakult meg. A megalakulás után több fiatal kapott kedvet a szervezethez való csatlakozáshoz. A gyűlésre azért is volt szükség, hogy az alapszervezet tagjai megismerjék egymást, baráti beszélgetés közepette tartalmas és hasznos időt töltsenek el együtt. Az alapszervezet jó működéséhez elengedhetetlen egy programtervezet készítése. A gyűlés célja, hogy megbeszélje és összeállítsa a szervezet következő évi programtervét. Közös erővel: színes, hasznos, tartalmas és érdekes programokkal álljanak elő, amivel felkelthetik a helyi fiatalok érdeklődését.

A gyűlést Ráti Tamás a KMKSZ ISZ Nagydobronyi Alapszervezet elnöke nyitotta meg, beszédében köszöntötte a jelenlévő alapító és újonnan csatlakozó ISZ-tagokat, majd ismertette a gyűlés célját.

Gyűlésünket megtisztelte jelenlétével Budaházi Mihály, a szervezet ungvári regionális alelnöke, aki biztató, segítő és lelkesítő szavaival motiválta a fiatalokat arra, hogy érdemes ennek a közösségnek tagjának lenni. Valamint néhány rendkívül fontos kérdésre választ kaptunk, mint például: Kik lehetnek ISZ-tagok? Melyek az ISZ céljai? Miért jó ISZ-tagnak lenni? Hogy segíthetik a fiatalok a szervezet munkáját? Milyen programokat szervezhetünk és hogyan?

A gyűlést eredményesen zártuk, hiszen egy éves programterv vázlatot sikerült összeállítani, amelyben szinte mindenki kivette a részét ötleteivel, programjavaslatával.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s