Tisztújító közgyűlés a KMKSZ ISZ Beregszászi Alapszervezetében

beregszasz_tisztujitas

A Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Ifjúsági Szervezetének (KMKSZ ISZ) Beregszászi Alapszervezete tisztújító közgyűlést tartott november 11-én.

Az eseménynek a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola (II. RF KMF) Jász-Nagykun-Szolnok megye terme adott otthont.

A közgyűlést megtisztelte jelenlétével Torzsa István, a Magyarország Beregszászi Konzulátusának konzulja, Molnár D. István, a KMKSZ Beregszászi Alapszervezetének elnöke, Dobsa István, a KMKSZ ISZ elnöke, Répási István, a Beregszászi Polgármesteri Hivatal külkapcsolati referense, Bedő Zita, a II. RF KMF Hallgatói Önkormányzatának alelnöke.

Horváth Zoltán, a KMKSZ ISZ gazdasági titkára köszöntötte a jelenlévőket, és ismertette a napirendi pontokat. A meghívott vendégek közül Torzsa István, Molnár D. István és Dobsa István köszöntötte a résztvevőket, ezután Dobsa István levezette a tisztújítást.

Dobsa István az elnöki helyre Horváth Zoltánt javasolta. A jelenlévők egyhangúan megszavazták a javaslatot.

Ezt követően a KMKSZ ISZ Beregszászi Alapszervezetének új elnöke javaslatot tett az alelnök és a titkár személyére.

Ennek tükrében az alapszervezet alelnöke Pálóczi Bertalan, titkára pedig Pohilecz Szilveszter lett.

Horváth Zoltán a megválasztását követően megköszönte a neki szavazott bizalmat, s elmondta, nagyon fontosnak tartja, hogy a kárpátaljai magyar fiatalság szülőföldjén maradjon, itthon tudjon érvényesülni. Tevékenysége során ezt mindig figyelembe fogja venni. Ezután ismertette a helyi alapszervezet idei programjait és jövőbeli terveit.

Jövőbeli tervekről kérdezve az új elnök portálunknak elmondta, hogy mivel a sport nagy közösségkovácsoló erővel bír, ezért sportakadémiát és sportnapot terveznek, de számos más színes programot is szeretnének megvalósítani.

A gyűlés végén a jelenlévők szándéknyilatkozat kitöltésével csatlakozhattak a szervezethez.

Az új elnökség továbbra is várja a beregszászi fiatalok csatlakozását, bővebb információt a beregszasz.kmkszisz@gmail.com e-mail címen kaphatnak.

A Kárpátalja.ma szerkesztősége gratulál és eredményes munkát kíván az új tisztségviselőknek.

Forrás: http://www.karpatalja.ma

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s