Karácsonyi faludíszítés Nagydobronyban

A tapasztalat azt mutatja, hogy a kárpátaljai fiatalok akarnak tenni településük épülése-szépülése érdekében. Mindössze egy szervezeti háttért kell biztosítani számukra, amelynek keretei között tevékenykedhetnek.

2017. december 17-én a KMKSZ ISZ Nagydobronyi Alapszervezete feldíszítette Nagydobrony központját. A programon közel harminc fiatal tudott részt venni.

A fiatalok a fagyos idő ellenére lelkesen láttak hozzá a feladathoz és egész végig jó volt a hangulat. A program keretén belül feldíszítésre került a Sting Szabadidőközpont melletti és a piactér előtti park is. Felhasználtunk közel két tucat égősort és számos karácsonyi díszt, melynek nagy részét az előző nap saját kezűleg készítették el a szervezet aktív tagjai a parókián, miközben egy másik nemes feladatot láttak el: regisztrálták és elrendezték a cipősdobozokat, melyeket a Pulzus Rádió cipősdoboz akciója során Nagydobrony és környékbeli lakosok készítettek az árva gyerekek számára.

A mai programunknak számos támogatója volt, akiknek köszönjük a segítséget és a támogatást. Ezúton is szeretnénk megköszönni az anyagi és fizikai támogatást Hidi Lászlónak, a KMKSZ Nagydobronyi Alapszervezet elnökének, Ráti Józsefnek, a Sting Szabadidőközpont tulajdonosának és Nagy Ferencnek, a Nagydobrony Régió Fejlesztéséért civil szervezet elnökének. Külön köszönet jár azonban azoknak a fiataloknak is, akik összefogásukkal idejüket nem sajnálva megtiszteltek minket részvételükkel és munkájukkal.

Bara Tünde

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s