Mézeskalácsokba zárt szeretet

Az év legmeghittebb és leginkább várt időszaka kicsik és nagyok számára is az Advent és a Karácsony. Ezekben a hetekben többet foglalkozunk embertársainkkal és felebaráti szeretetünk is sokkal intenzívebben él szívünkben.

Hosszú évek óta ápol szoros kapcsolatot az anyaországban élő ifjúsági szervezet a kárpátaljai magyarság fiatal generációjával. A Szerencsi Fidelitas közössége dr. Koncz Zsófia, országos alelnök és Soltész Mercédesz megyei alelnök irányításával, már több alkalommal nyújtott segítő kezet a KMKSZ ISZ közreműködésével a kárpátaljai magyarságnak könyv- és pénzadományaikkal.

A lassan hagyománnyá váló mézeskalácsvásáron az idei évben is szép összeggel sikerült növelni a kárpátaljai árva és elhagyatott gyerekek számára újjáélesztett www.karpataljaert.hu weboldalt.

Az idei évben is a szerencsi Halász cukrászda ajánlotta fel több száz mézeskalácsot a nemes célt támogatva, amit ezúttal a kárpátaljai gyerekek egy része is megízlelhetett. Az adománygyűjtést követően a fennmaradt, több mint 100 mézeskalácsot, dr. Koncz Zsófia eljutatta a KMKSZ ISZ segítségével a Tiszaújlaki 2. sz. Középiskola alsós tanulóinak.

A karácsonyi szünet végéhez közeledve Dobsa István a KMKSZ ISZ elnöke és Fábián Beáta az iskola pedagógusa, a KMKSZ ISZ elnökségi tagja egy nagy doboz mézeskaláccsal kívánt a Szerencsi Fidelitas nevében áldott ünnepeket és jeles bizonyítványokban gazdag boldog új évet a gyerekeknek.

A KMKSZ ISZ ezúton is köszöni a kedves felajánlást a szerencsi Halász cukrászdának, és a helyi Fidelitas csapatának, valamint szeretetben, békességben és áldásban gazdag ünnepeket kíván mindenkinek!

KMKSZ ISZ

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s