KMKSZ ISZ-alapszervezet alakult Makkosjánosiban

A Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Ifjúsági Szervezetének (KMKSZ ISZ) újabb alapszervezete alakult meg december 23-án a beregszászi járási Makkosjánosiban. Az alakuló gyűlésen részt vett Dobsa István, a KMKSZ ISZ elnöke, Báder Ottó beregszászi regionális alelnök, Horváth Zoltán gazdasági titkár és a beregszászi alapszervezet elnöke.

A KMKSZ ISZ elnöke beszédében elmondta, hogy a szervezet elsődleges célja a kárpátaljai magyar ifjúság érdekvédelme, akaratának és véleményének a képviselete, a hagyományőrzés. Kiemelte, hogy rendkívül fontos az, hogy a fiataloknak lehetősége legyen csatlakozni olyan szervezetekhez, ahol a tagok tesznek a jövőjükért, a településükért, ahol jól érezhetik magukat és ahol tehetnek valamit a magyarság megmaradásáért.

A gyűlésen a megjelent tagok megválasztották az alapszervezet vezetőit. Egybehangzó szavazás után a KMKSZ ISZ Makkosjánosi alapszervezetének elnöke Bekfi Mária, alelnöke Jenei Viktória, titkára pedig Fecsora Nikolett lett. A frissen alakult alapszervezet tagjai a közgyűlés után, egy helyi családnak vittek adományt.

Az alapszervezet várja minden olyan vállalkozó szellemű fiatal jelentkezését, aki szeretne csatlakozni a szervezethez és együtt valami olyat létrehozni, amivel felkelthetjük a fiatalok érdeklődését.

a KMKSZ ISZ Makkosjánosi Alapszervezete

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s