Megalakult a KMKSZ ISZ Nagymuzsalyi Alapszervezete

Napjainkban lényeges feladat a tizenévesek, vagy akár huszonévesek világképének, értékrendjének formálása, így felmerülhet bennünk a kérdés, hogyan lehetne ezt a legeredményesebb módon megvalósítani, mint egy olyan közösség létrehozásával, ahol a fiatalok aktívan tevékenykedhetnek szokásaik, hagyományaik, kultúrájuk megőrzésével, továbbadásával kapcsolatosan. A nagymuzsalyi fiatalok is elég ambíciót érezve magukban kezdeményezték saját településükön a KMKSZ Ifjúsági Szervezet megalakulását, így február 25-én létrejött a 33. KMKSZ ISZ.

A rendezvény elején a szervező, Jakab Erika (a KMKSZ Nagymuzsalyi Alapszervezetének elnöke) köszöntötte az egybegyűlteket, valamint vázolta az Alapszervezet céljait. Ezt követően a meghívott vendégek üdvözlőbeszédére került sor. Dobsa István, a KMKSZ ISZ elnöke beszámolt a Szervezet eddigi munkájáról, illetve a további terveiről, céljairól. A továbbiakban Báder Ottó, a KMKSZ ISZ beregszászi regionális alelnöke köszöntötte a résztvevőket.

A lelkesítő, ösztönző beszédek után megválasztásra kerültek a Nagymuzsalyi KMKSZ Ifjúsági Szervezet vezetői. Egyöntetű szavazás alapján az elnök Kamugya Nikolett, az alelnök Pősze Gréta, a titkár pedig Kovács Beáta lett. Az alakuló gyűlésen a Szervezeten belüli kulturális rendezvényekért felelős, valamint sportfelelős tisztséget is betöltötték a fiatalok Jakab Dániel és Máté Krisztián személyében.

A nagymuzsalyiak bíznak abban, hogy a KMKSZ Ifjúsági Szervezet által egy nagyon jó kis csapattá, már-már családdá kovácsolódhatnak össze, és szorgalmasan dolgozhatnak magyar jövőjükért.

A KMKSZ ISZ Nagymuzsalyi Alapszervezete

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s