KMKSZ ISZ-alapszervezet Tiszasalamonban is!

2017. március 18-án délután 15:00 órakor (k.e.i.sz) a KMKSZ Tiszasalamoni Alapszervezetének tisztújító közgyűlése után került sor a KMKSZ ISZ Tiszasalamoni Alapszervezetének alakuló gyűlésére, melyen részt vett a KMKSZ TA elnöke, Palkó Katalin, valamint a KMKSZ Ungvári Középszintű Szervezetének elnöke, Balogh Lívia és a KMKSZ Tiszaújfalui Alapszervezetének elnöke, körzeti megbízottja, Ferkó Béla. A KMKSZ ISZ feladatairól, alapjairól tartott rövid ismertetést Csók Attila, majd megválasztották az elnökséget. A KMKSZ ISZ TA elnökéül Csók Attilát, alelnöknek Leskó-Kovács Nórát, titkárnak Kővári-Csók Bettinát választotta az alakuló gyűlés.

Így tehát 17 taggal (ebből 3 az elnökség tagjai), megalakult az Ifjúsági Szervezet helyi alapszervezete. Palkó Katalin köszöntötte az újonnan megalakult szervezetet és tagjait, sok sikert és kitartást, jó munkát kívánt a fiataloknak, valamint biztosította támogatásáról a KMKSZ ISZ TA-t és annak vezetéséről.

A KMKSZ ISZ TA újonnan választott elnöke, Csók Attila ismertette a jelenlévőkkel a szervezet céljait és feladatait, továbbá hangsúlyozta, hogy a KMKSZ ISZ nem egy zárt csoport, ezért szeretnék, ha minél több helyi fiatal csatlakozna a szervezethez. Az alakuló gyűlés ezután egyhangúan elfogadta a KMKSZ ISZ TA alapszabályát.

A Tiszasalamoni KMKSZ ISZ elnöksége

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s