Kisdobronyi ISZ: “Vers az utcára” mozgalom

Mozgalmasra sikeredett a KMKSZ ISZ Kisdobronyi Alapszervezet április nyolcadikai szombatja, a délelőtti facsemete telepítést megfejelték, egy délutáni Magyar Költészet Napjára való készülődéssel.

Megelőlegezve a közelgő magyar költészet napját szervezetünk szervezésében jött létre a “Vers az utcára” mozgalom. A program a verses cédulák elkészítésével kezdődött. Közel két tucat tag részvételével, ami által a folyamat zökkenőmentes és hatékony volt.

Miután elkészültek az üzenetek, máris indultunk településünk lakosainak a postaládájához, ahol minden lakos találhatott tőlünk egy kis ajándékot. Reméljük ezekkel a kis verses idézetekkel mosolyt tudtunk csalni mindenki arcára.

Miután eljuttattuk a postaládákban a verses idézeteket tartalmazó szalagokat, cédulákat, visszamentünk alkotásunk helyszínére a helyi parókiára. Köszönjük a helyszín biztosítását a kisdobronyi tiszteletes úrnak!

A délután költészetnapi megemlékezéssel folytatódott: Úr Angelika, a helyi ISZ-alapszervezet egyik aktivistája elszavalta kedvenc versét – Sohonyai Attila: Szeretnék. A programot egy vidám „Activity” játékkal zártuk, melyben különböző versek, költemények címét kellett kitalálniuk a csapatoknak, a szokásos módokon: körülírás, rajzolás, mutogatás feladattípusokkal.

Minden tag nevében mondhatom, hogy igenis jó jót cselekedni és bátran kijelenthetem, hogy méltóképpen emlékeztünk meg a Magyar Költészet Napjáról! Jó látni, hogy a fiatalok jól érzik magukat úgy, hogy közben építik a közösséget.

Szanyi Evelin, alapszervezeti elnök

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s