Futóklub Beregszászban a KMKSZ ISZ szervezésében – csatlakozz te is!

A KMKSZ ISZ Beregszászi Alapszervezete futóklubot indított április 3-án. Az ifjúsági szövetség célja ezzel a programmal, hogy minél több embert sarkalljanak az egészséges életmód gyakorlására.

Horváth Zoltán, a KMKSZ ISZ gazdasági titkára, a Beregszászi Alapszervezet elnöke elmondta, hogy április 10-én immár harmadik alkalommal futottak közösen. Első alkalommal a maximum megtett táv 8 km, másodszor 15,6 km, harmadszor pedig 8,5 km volt. A jövőben bárki csatlakozhat a számára megfelelő távra, nem kötelező az egészet teljesíteni, tehát kezdő és haladó futók számára egyaránt jó sportolási lehetőség a Beregszászban tartott alkalom.

– Ehhez a sporthoz nincs szükséged semmire, csak saját magadra. Erősíti a szívet, az immunrendszert, növeli az állóképességet, formálja az alakot, magabiztosságot ad. Amit nyújtunk: motiváció, társaság, edzéstervek, tanácsadás, felkészítés versenyekre. Csatlakozz hozzánk, sportolj velünk, fussunk együtt minden hétfőn! Start 18:00 órától a régi 2-es iskola futókörénél lévő szabadtéri sporteszközöktől – ismertette a részleteket Horváth Zoltán.

A KMKSZ ISZ Beregszászi Alapszervezet elnöksége

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s