Fiatalok egy erős közösségért

2017. április 22-én tartotta az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) a soron következő tisztújító küldöttgyűlését. Az ország minden részéről érkező, a helyi szervezeteket képviselő közel 120 küldött megválasztotta az új elnökséget. Nacsa Lőrinc az IKSZ eddigi elnöke újabb két évre kapott bizalmat a tagságtól. Beszédében kiemelte, hogy számtalan közösségi és politikai program erősítette meg a szervezetet az elmúlt időszakban. Elmondta, hogy a fiatalok legnagyobb feladata és felelőssége, hogy a most folyó ideológiai harcban helyt álljon és Európa megújulásában aktív szerepet vállaljon.

Dobsa István a KMKSZ Ifjúsági Szervezetének elnöke, beszédében kiemelte milyen nagy szükség van most az IKSZ-hez hasonló ideológiai síkon berendezkedő ifjúsági szervezetekre, melyek értéket teremtve építenek maguk körül közösséget. Továbbá megköszönte a segítségnyújtást, mely az utóbbi időben Magyarország részéről Kárpátalja irányába érkezik.

A Küldöttgyűlésen felolvasták Orbán Viktor miniszterelnök üdvözlő, elismerő és bátorító szavait. Felszólaltak a partnerszervezetek képviselői és Kubatov Gábor a FIDESZ alelnöke, aki az elmúlt 7 év eredményeiről és az elkövetkező kampány feladatairól beszélt. Elmondta, hogy a közösen elért eredményeket védeni kell, hiszen ellenfeleink bármelyik oldalról elvtelenül és gátlástalanul képesek megtámadni az ország érdekeit és értékeit.

KMKSZ ISZ

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s