Dobronyi Ifjúsági Röplabdabajnokság

2017. április 29-én sikeresen lezajlott a Dobronyi Ifjúsági Röplabdabajnokság, melyet a KMKSZ ISZ Nagydobronyi Alapszervezete szervezett hagyományteremtés szempontból. A bajnokságon Nagydobrony három, míg Kisdobrony két csapattal képviseltette magát.

A meghívott vendégeink közül Kántor József – a Nagydobronyi Középiskola igazgatója –, sportszerű versenyt és jó időtöltést kívánt a csapatnak. Felhívta a Himnuszban elhangzott „ellenség” kifejezés helyett az „ellenfél” fogalmára a figyelmet. Reményét fejezte ki az iránt, hogy ebben a szellemben zajlanak majd az összecsapások.

Budaházi Mihály, a KMKSZ ISZ Ungvári járási elnöke és a bajnokság védnöke üdvözlő beszédében kiemelte, hogy az összegyűlt negyven fiatal is azt mutatja, hogy nem csak a labdarúgás az egyetlen olyan tömegsport Ung-vidéken, amely megmozgatja a fiatalokat. Reményét fejezte ki arról a közös szándékról, hogy az ifibajnokság jövőre akár járási vagy megyei szintre nőheti ki magát, minden csak a fiatalok jelentkezésén múlik.

Barta Zoltán, a KMKSZ ISZ sportügyekért felelős titkára, lelkesítő beszédében megköszönte Kántor József iskolaigazgatónak a helyszín biztosítását, a sportszerűség jegyében eredményes játékot és kellemes időtöltést kívánt, majd meghirdette a II. Suba Sándor Labdarúgó Emléktornát, amely idén már két korosztályban kerül megrendezésében, házigazdája ezúttal is Mezővári lesz.

Gönczy László és Mackiv Iván játékvezetőknek köszönhetően a bajnokság szabályoknak megfelelően és izgalmasan zajlott, melynek nyertese a Bak Norbert által vezetett nagydobronyi Beer-Bar-Bárok csapata lett.

A verseny után a játékosokat finom ebéd és jó társaság várta.

A KMKSZ ISZ Nagydobronyi Alapszervezetének elnöksége köszönetét fejezi ki Nagy Ferencnek, a Nagydobrony Régió Fejlesztéséért civil szervezet elnökének, az anyagi támogatásért és a sok segítségért, ami a rendezvény sikeres lebonyolításában nélkülözhetetlen volt.

KMKSZ ISZ

1_csapatok
2_merk
3_ered

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Dobronyi Ifjúsági Röplabdabajnokság” bejegyzéshez 4ozzászólás

Hozzászólás