Nagydobronyi ISZ: Tisztbővítő közgyűlés

A KMKSZ ISZ Nagydobronyi Alapszervezete 2017. május 1-jén 18 órai kezdettel tisztbővítő közgyűlést tartott, amelynek fő témája a Tiszta Kárpátalja akció lebonyolításának keretterve volt. Az egyre több program és feladat arra a következtetésre juttatta a helyi elnökséget, hogy hárman már képtelenek mindent megfelelő minőséggel ellátni, így újabb olyan aktivistákat vontak be az elnökségbe, akik az eddigi programban is aktívan részt vettek úgy szervezés, mint lebonyolítás terén.

Az helyi ISZ tagsága közel 100 főt számlál, ami a legnagyobb a KMKSZ ISZ alapszervezetei közül, megjelenő tagság 31 fő. Két új elnökségi tagot választott be a jelenlevő tagság Bara Tünde és Nagy Ferenc személyeiben. Az elnökség jelölését a felkért személyek örömmel elfogadták, a döntés képes közgyűlés is szavazott, a jelöltek nem vettek részt a szavazáson.

Mindezek mellett a gyűlés fő témája a Tiszta Kárpátalja mozgalom keretterve volt. Sikerült a települést felosztani egységesen területekre, megvitatták a felmerülő kérdéseket és átbeszélték az aktivisták javaslatait. Az összegyűlt hulladék elszállításában a Nagydobrony Régió Fejlesztéséért civil szervezet, a Nagydobronyi Polgármesteri Hivatal, a Nagydobronyi “Irgalmas Szamaritánus” Gyermekotthon és a Nagydobronyi Erdészet biztosít 1-1 traktort a terepi munka teljes szakaszára, amelyek a négy fő csapásvonal mentén, az egész települést és környékét lefedve a megtelt szemetes zsákokat fogja elszállítani a helyi szemétgyűjtő területére.

Minden készen áll a program megfelelő szintű lebonyolítására, most már csak Rád van szükség, hogy ott légy és tégy Nagydobrony szépüléséért! A szervezők minden diákot és felnőtt helyi lakost várnak 2017. május 13.-ra (szombat), 9:30-tól a középiskola főbejárata előtti térre, kezdés 10:00. A kesztyűt és zsákokat a szervezet biztosítja. Ha tudsz, hozz magaddal egy fényvisszaverő mellényt. A késő délutáni fejezést követően finom bográcsossal várják a résztvevőket!

A KMKSZ ISZ Nagydobronyi Alapszervezet elnöksége

tiszta_karpatalja_plakat

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s