Kisdobrony is csatlakozott a Tiszta Kárpátalja mozgalomhoz

Május huszadika egy újabb sikerélményben teljes nap a KMKSZ ISZ Kisdobronyi alapszervezetének az életében. Ezen a napon falunk apraja nagyja összefogott egy közös cél érdekében, hogy együttesen lebonyolítottuk „Tiszta Kárpátalja” elnevezésű környezetszépítő programunkat.

Örömünkre szolgált, hogy ennyien összegyűltünk e nemes cél érdekében.

Az egész mozgalom célja egy szebb és tisztább környezet létrehozása együttes összefogással. Az egész akció zökkenőmentességét és a munkálatokhoz szükséges zsákokat és kesztyűket a KMKSZ ISZ biztosította. Emellett rengeteg támogatást kaptunk más szervezetektől is. A programunk lebonyolításában nagy segítséget nyújtott a KMKSZ ISZ vezetése, Budaházi Mihály járási elnök és Dobsa István szervezeti elnök, akik biztosították és eljuttatták hozzánk a szemetes zsákokat és kesztyűket; községünk polgármestere, Ember Balázs; KMKSZ Kisdobronyi Alapszervezetének elnöknője, Szigeti-Séra Natália és Bernát Tamás, községünk lelkipásztora, akik a szeretetvendégség megvalósításában játszottak nagy szerepet; Szigeti Tamás, kisdobronyi vállalkozó, aki a szemét elszállítását biztosította; a Kisdobronyi Óvoda vezetőnője, Molnár Hajnalka, aki a szeretetvendégségre a helyszínt biztosította. További támogatóink: KMPSZ, Földművelési Minisztérium, Grezsa István, Kárpátaljaért felelős kormánybiztos. De mindezek mellett Önök, ti is, hiszen a közösség nélkül ez nem jöhetett volna létre.

A programot a KMKSZ ISZ Kisdobronyi alapszervezetének elnöknője, Szanyi Evelin nyitotta meg, aki ismertette az önkéntesekkel a programnak a tervét és felhívta őket a mozgalom fontosságára. Emellett szót kapott KMKSZ Kisdobronyi alapszervezetének elnöknője, Szigeti-Séra Natália, aki beszédjében hangsúlyozta, hogy a programnak folytatása lesz jövőre is. Kisdobrony polgármestere is szót kapott, Ember Balázs, aki szintén felhívta a polgárok figyelmét a környezet megóvásának a fontosságra és megjegyezte: “… Öröm látni, hogy a felnövekvő generációnak is ilyen fontos a környezetünk megóvása.” Zárószóként községünk egyházának gondnoka, Demes Gyula, egy imával kért áldást a programunkra és kívánt jó munkát!

A jó munka nem maradt díjazatlanul, a munkálatok végén vártunk mindenkit az óvoda udvarán szeretetvendégségre, melyet szintén a KMKSZ ISZ biztosított.

A munka nagyon vidáman telt, minden kéz szorgosan dolgozott, hogy az ütemtervünk nem boruljon fel. A program végére lemért zsákok fél tonnát nyomtak.

Úr Vivien, a KMKSZ ISZ Kisdobronyi Alapszervezetének titkára

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s