Tiszta Kárpátalja Tiszaásványban is

Tiszaásványban május 13-ra volt meghirdetve a Tiszta Kárpátalja – Környezettisztasági Program, amelyet sajnos a rossz időjárási körülmények miatt egy héttel el kellett halasztani. Így egy hét múlva, május 20-án gyűlt össze a helyi közösség, hogy szebbé tegye környezetét. Az időjárási körülmények kedvezőek voltak, ezért semmi akadálya nem volt a közös munkának.

A falu megtisztítását az Arany János utcánál kezdték az egybegyűltek, majd rendet teremtettek a kultúrház környékén is. Ezután következett a Petőfi és a Latorca utca szebbé tétele. A csapat a temetőkertig összeszedte a felgyülemlett hulladékot, majd következett a Tisza utca.

A munka után jutalmul egy tányér bográccsal kedveskedtünk minden résztvevőnek. Egy helyi vállalkozó felajánlása kapcsán 80 darab fagylalthoz jutottunk, amit elosztottunk a megjelentek között.

A takarítás aktív résztvevői voltak: a Tiszaásványi Óvoda dolgozói, a Tiszaásványi Községi Tanács munkásai, a KMKSZ ISZ helyi alapszervezetének tagjai, rengeteg helybéli ifjú, s a községi aktíva több tagja.

Mindenkinek szeretnénk megköszönni a részvételt, a szakácsoknak a finom gulyást, a fuvarozónak a szemét ingyenes elszállítását, a vállalkozónak a fagylaltot.

KMKSZ ISZ Tiszaásványi Alapszervezete

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s