Gyereknap Jánosiban

Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni! Június 11-én a jánosi gyerekek mindegyike egy csodás világba kerülhetett, hiszen gyermeknapi ünnepségre került sor Jánosiban, a Barna György stadionban. A rendezvényen a KMKSZ ISZ Makkosjánosi Alapszervezete is részt vett.

A gyereknap a jánosi és balazséri óvodások szerepével kezdődött és vetélkedőkkel, valamint szórakoztató műsorokkal folytatódott. A gyerekeket légvár, trambulin és csúszda várta a futballpályán. Szervezetünk is kivette a részét a nap színessé tételében: ingyenes arcfestéssel ajándékoztuk meg a gyerkőcöket. A várakozás közben sem unatkoztak a csöppségek – kifestőzhettek és gyurmázhattak, míg sorra kerültek. Alapszervezetünk tagja, Jenei Krisztián pedig csodás fényképekkel örökítette meg az eseményeket.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a polgármesteri hivatalnak és Torisnya Szilvia szervezőnek, hogy részt vehettünk ezen a felettébb vidám napon, örömünkre szolgál, hogy valamelyest mi is hozzájárulhattunk a gyerekek öröméhez.

A KMKSZ ISZ Makkosjánosi Alapszervezete

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s