Gyereknap Eszenyben

Június 10-én megrendezésre került a KMKSZ, az eszenyi református egyházközség és a helyi KMKSZ ISZ szervezésében a gyereknap.

A gyerekek sok színes programot kipróbálhattak: arcfestés, hajfonás, különböző kézműves foglalkozások, a kisebbeknek pedig mesesarok. A sportkedvelők fociedzésen vehettek részt. Az aktívabb résztvevők ingyen kuponban részesülhettek, amit trambulinra vagy vattacukorra fordíthattak.

Az eszenyi református egyház a szép számban összegyűltekkel megemlékeztek a reformáció 500. évfordulójáról, azok a hittanos gyerekek akik Eszenyben voltak megkeresztelve egy-egy egy bibliai idézetet tartalmazó héliumos lufit eresztettek a levegőbe.

Az iskolás gyerekek egy színpadi műsorral szórakoztattak a jelenlevőket, Filip Júlia pedig egy énekkel kedveskedett.

Először került megrendezésre a főzőverseny ahol különféle finomságok készültek bográcsban. Ezek közt ott volt a lecsó, ludas kása babgulyás. A KMKSZ ISZ virslis paprikáskrumplit készített. Az ételek eladásának összegét jótékony célra fordítják. A főzőverseny nyertese Jónás Attila eszenyi magánvállalkozó csapata lett, nyereményük egy emlékkupa. A főzőverseny alatt a gyerekek ügyességi játékokkal ütötték el az időt. A hosszú és színes programokkal teli nap után a gyerekek jó élményekkel és vidáman tértek haza.

A KMKSZ ISZ Eszenyi Alapszervezet elnöksége

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s