KMKSZ ISZ Beregszászi Alapszervezeti csapatépítő

2017. július 29-én került megrendezésre az I. KMKSZ ISZ Beregszászi Alapszervezeti csapatépítő program. Az esemény a tagok szoros együttműködése, a csapat összetartása jegyében lett megszervezve. Az aktív tagok mellett, új, érdeklődő fiatalok is megjelentek a csapatépítőn, aminek köszönhetően bővült a helyi alapszervezet tagsága. Közel 30 tag vett részt a családias hangulatú délutánon.

Az eseményt megtisztelte jelenlétével Békésyné dr. Lukács Angéla, Magyarország beregszászi konzulátusának konzulja, valamint Dobsa István, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Ifjúsági Szervezetének elnöke.

Pohilecz Szilveszter, a KMKSZ ISZ Beregszászi Alapszervezet titkára az esemény megnyitása után felkérte a meghívott vendégeket, hogy köszöntsék az egybegyűlt fiatalokat, s osszák meg az ifjúsági szervezettel kapcsolatos gondolataikat. Ezután Horváth Zoltán, a KMKSZ ISZ gazdasági titkára, a Beregszászi Alapszervezet elnöke A beregszászi KMKSZ ISZ múltja, jelene és jövője címmel kötetlen előadást tartott, melyben bemutatta a szervezet eddigi tevékenységét, felvázolta milyen programokat szerveztek, s milyen egyéb programokba kapcsolódtak be a beregszászi alapszervezet tagjai, illetve, hogy mik a soron következő események. Az előadás során a tagok közösen eleveníthették fel és élhették át újra a felejthetetlen eseményekben gazdag elmúlt bő félévet. A beregszászi KMKSZ ISZ nagy hangsúlyt fektet az anyaországgal való kapcsolattartásra, szoros együttműködésre.

Békésyné dr. Lukács Angéla számos beregszászi rendezvényt megtisztelt már jelenlétével, érdeklődő, segítőkész szerepet vállal a KMKSZ ISZ életében. A csapatépítő program során Horváth Zoltán és Dobsa István tiszteletüket és hálájukat kifejezve a szervezet nevében tiszteletbeli tagsági igazolványt nyújtott át a konzul asszonynak.

A program hivatalos részének lezárásaként a tagsági nyilatkoztok kitöltése, tagsági díj befizetése, igazolványok kiosztása következett. A délután további részében közös bográcsozás során, kötetlen beszélgetés formájában folytatódott a csapatépítő, ahol többek között a jövőbeli programok megtervezéséről is szó esett. A program záró részében Cilyó Sándor gitár és ének tudásával gondoskodott a jó hangulatról.

KMKSZ ISZ Beregszászi Alapszervezet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s