Egy éves a KMKSZ ISZ Nagydobronyi Alapszervezete

November 11-én, szombaton tartotta a KMKSZ ISZ Nagydobronyi Alapszervezete fennállásának első évfordulóját, melyet évértékelő és tisztújító közgyűléssel kötöttek össze. A nagydobronyi alapszervezet volt az újjáalakuló KMKSZ ISZ első ungvári járási alapszervezete, és mint kiderült fennállása óta az egyik legnagyobb is, valamint a legtöbb programot lebonyolító.

Ráti Tamás, a szervezet leköszönő elnöke évértékelő beszámolójában felvázolta a jelenlévő tagoknak milyen programokat sikerült megvalósítani az elmúlt egy év során. Elmondta, hogy 30 helyi fiatallal – valamivel több, mint egy éve alapították a nagydobronyi alapszervezetet, amely mára már 113 főre bővült.

A közgyűlés folyamán új elnököt választottak a csapat élére Kántor Andrea személyében. Az alelnöki tisztséget Ráti Réka tölti be továbbra is, az alapszervezet titkárává a jelenlévők pedig Katona Veronikát választották. Elnökségi tagok lettek továbbá: Ráti Tamás, Nagy Ferenc, Szanyi Km András, Ráti Szabina és Bara Tünde.

nagydobrony1eves02

A tisztújítást tervezetten kötötték össze az első születésnapi ünnepséggel, hiszen tavaly az alakuló ülés is egy nagyobb rendezvény keretei között valósult meg, mégpedig a hagyományos szüreti bál napján. A szüreti bál idén sem maradt el, melynek szervezésében ismét nagy szerepet vállalt az alapszervezet – támogatóink segítségével.

A szülinapi ünnepségre számos vendég volt hivatalos, akik mind tanácsaikkal, mind segítségükkel és nem mellesleg anyagiakban is jelentősen támogatták az ifjú szervezetet az elmúlt év során. Köszönettel tartozunk Nagy Ferencnek, a Nagydobrony Térség Fejlesztéséért Civil Szervezet elnökének, Dobsa Istvánnak, a KMKSZ ISZ elnökének, Hidi Lászlónak, a KMKSZ Nagydobronyi Alapszervezet elnökének, Kántor Józsefnek, a Nagydobronyi Középiskola igazgatójának, Popka János polgármesternek. Az egybegyülteket Budaházi Mihály és Popka János köszöntötte.

Az összejövetel hivatalos részét követően a fiatalok jó hangulatban töltötték el az est hátralévő részét. Főtt a bogrács, sült a krumpli és a házikolbász. Az est fénypontjaként pedig a szervezet újonnan megválasztott elnöke, Kántor Andrea felvágta a születésnapi tortát, melyet a KMKSZ ISZ „NAGYDOBRONY” szöveggel kiegészített logója díszített.

nagydobrony1eves11

A jókedv és a szórakozás között az alapszervezet kidolgozott egy kezdetleges programtervet az elkövetkezendő évre, mely jó kiindulópont ahhoz, hogy továbbra is aktívan kivegyék a részüket az ifjúsági szervezet munkájából.

A Nagydobronyi KMKSZ ISZ elnöksége továbbá azt reméli, hogy a tagok a jövőben még aktívabbak lesznek a közös feladatok és programok során, hogy együtt hatékonyabban tudjuk megvalósítani céljainkat.

A KMKSZ ISZ Nagydobronyi Alapszervezetének elnöksége

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s