Kézművesnapot tartott a Jánosiban a KMKSZ ISZ

Ahány csengő: csendüljön, ahány gyerek: örüljön, ahány gyertya: mind égjen, karácsonyi szépségben. Karácsonyi kézművesnapot tartott kicsik és nagyok számára december 10-én, advent második vasárnapján a KMKSZ ISZ Jánosi Alapszervezete. Az eseménynek a Makkosjánosi Református Egyház parókiája adott otthont.

A rendezvényre a szervezet nagy örömére közel negyven gyerek látogatott el, akiket Bekfi Mária, az alapszervezet elnöke köszöntött. Ezt követően éneklésre került sor, elbeszélgettek a kicsikkel az adventről, a karácsonyról, s az egymásnak szóló legértékesebb ajándékokról: a jóságról, szeretetről, békéről. A gyerekek karácsonyfadíszeket, ajándékdobozokat, ünnepi dekorációkat és képeslapokat készíthettek maguknak és családtagjaik számára.

A nap fénypontja az ünnepi torta volt. A KMKSZ ISZ Jánosi Alapszervezete 2016 decemberében alakult, első programukra pedig 2017 márciusában került sor, szintén egy kézművesnap keretein belül. Mivel a működésüket szintén gyermekek társaságában kezdték, így az első évfordulójukat is velük szerették volna megünnepelni.

A szervezet ezúton is köszönetet szeretne mondani a KMKSZ ISZ-nek, melynek anyagi támogatása nélkül nem jöhetett volna létre ez a nagyszerű esemény, valamint a Makkosjánosi Református Egyháznak, mely második alkalommal ad otthont a helyi ifjúsági szervezet rendezvényének.

Vorcsák-Jenei Viktória
kommunikációs titkár

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s