I. Beregdédai Labdarúgótorna a KMKSZ ISZ szervezésében

Március 29-én került megrendezésre az idei év első futballtornája a KMKSZ ISZ Beregdédai Alapszervezetének szervezésében. A tornán kilenc csapat vett részt: Nagydobrony, Gát, Halábor, Vári, Kígyós, Nagybereg A, Nagybereg B, Beregdéda, Tiszaújlak.


A sportesemény megnyitóján Szerényi Szilárd, a KMKSZ ISZ helyi alapszervezetének az elnöke elmondta, hogy a megalakulása óta az alapszervezet egy olyan rendezvény megszervezésén gondolkodott, amely egyszerre szól a falubeliekhez és a megye más településein élő fiatalokhoz. Fontosnak nevezte, hogy ilyenkor új kapcsolatok és barátságok köttetnek. Köszönetét fejezte ki Dobsa Istvánnak, a KMKSZ ISZ elnökének, a KMKSZ ISZ vezetőségének, Szabó Györgynek, a Beregdédai Általános Iskola igazgatójának, akik nagyban hozzájárultak az esemény lebonyolításához.
Barta Zoltán, a KMKSZ ISZ sportügyekért felelős titkára örömének adott hangot, hogy egy ilyen borús, esős nap ellenére is ilyen sok fiatal jött el a rendezvényre. Egyúttal bejelentette, hogy idén is megrendezésre kerül a Suba Sándor-emléktorna.
A megnyitó után kezdetét vette a torna. A három hármas csoportból Gát, Tiszaújlak, Kígyós és Beregdéda csapata jutott tovább. A torna végül a gáti csapat győzelmével zárult, így a kupát Mátyus Dávid csapatkapitány vehette át.
A torna legjobb játékosa Popovics Norbert (Beregdéda), legjobb kapusa Kulcsár István (Gát), a gólkirály pedig Varju Patrik (Kígyós) lett.
A rendezvény végeztével a labdarúgás szerelmesei és a szervezők hosszasan elbeszélgettek a gazdagon megterített asztal mellett. Reméljük, hogy az esemény hagyománnyá válik Beregdédában.
Szerényi Szilárd,
a KMKSZ ISZ Beregdédai Alapszervezetének elnöke

Forrás: karpataljalap.net

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s