Tiszta Kárpátalja októberben is!

2018 októberében újra megrendeztük a Tiszta Kárpátalja névre keresztelt környezettisztító programsorozatot. Októberben 7 kárpátaljai településen – Forgolány, Csap, Tiszakeresztúr, Beregszász, Beregdéda, Beregardó, Beregrákos – fogtak össze, s takarították ki környéküket a tenni akaró fiatalok.

Elismerést és dicséretet érdemelnek, ugyanis több száz zsák szemetet sikerült összegyűjteni, ezzel is segítve egy tisztább környezet kialakítását. Összefogás nélkül ez nem valósulhatott volna meg, ezért köszönjük mindenkinek a közreműködést és a segítséget. Az októberi szemétszedési akció nem csak a pillanatnyi takarításról szólt, a környezettudatos nevelés is fontos szerepet kapott. A szervezők igyekeztek tudatosítani a fiatalokban, hogy nem csak azzal védik a környezetüket, ha összeszedik a szemetet, hanem főként akkor, ha nem hagynak szemetet maguk után, s erre emlékeztetik társaikat is. Bízunk benne, hogy még idén több település csatlakozik a megmozduláshoz, s igyekszik szebbé, tisztábbá tenni környezetét, amihez az első lépés egy közös, nagy takarítás. Sok sikert hozzá mindenkinek. Íme néhány kép a szorgos fiatalokról:
BEREGSZÁSZ


BEREGARDÓ
collage
BEREGRÁKOS

FORGOLÁNY
collage
TISZAKERESZTÚR

BEREGDÉDA
image4_javított

Aki kedvet kapott, kérjük jelezze a KMKSZISZ irodában, hogy az ő településükön is szeretnék megrendezni a Tiszta Kárpátalja akciót, s mi biztosítjuk számukra a zsákot és kesztyűt!

Tisztításra fel!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s