A KMKSZ ISZ Csapi alapszervezetének horgászversenye

2018. november 24.-én megrendeztük a KMKSZ ISZ Csapi Alapszervezetének első horgászversenyét, „A nagy ho-ho-horgászverseny” néven, Nagydobrony határában. A versenyre korhatártól függetlenül jelentkezhettek kicsik és nagyok. Így 15 horgászunk lett, ebből három apa-fia páros. Pribula Lóránt, a KMKSZ ISZ Csapi Alapszervezete alelnökének rövid köszöntése után,8:00 órakor regisztráltak, majd elfoglalták kijelölt helyeiket a versenyzők. A verseny alatt szendviccsel, zsíros kenyérrel, meleg teával, aprósüteménnyel kínáltuk a horgászokat. 13:00 órakor kiderült, hogy ki lett „A nagy ho-ho-horgász”. Bolovecki Adrián, csapi lakos nyerte a versenyt.
Kimagasló teljesítményükért és kitartásukért kaptak díjat a fiatalok: Orbán István, Balogh Ádám, Tóth Tamás és Palkó Bence, de a többi versenyző sem tért haza üres kézzel.
A versenyre kilátogatott Balogh Lívia, a KMKSZ Csapi, illetve Ungvári Járási elnök asszonya is, aki szeretettel köszöntötte a horgászokat. De a helyszínen járt az Ungvári 21-es TV Csatorna stábja is, akik felvételt készítettek az eseményről.
A díjátadást követően babgulyással és tortával zártuk a napot.
Kohutics Marianna

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s