Tiszaújlakon alakult KMKSZ ISZ alapszervezet

tiszaujlak

2016. október 23-án, éppen az ’56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulóján került sor a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Ifjúsági Szervezet 24. alapszervezetének megalakulására Tiszaújlakon.

A fiatalok a 2. számú Tiszaújlaki Középiskolában gyűltek össze és már első alkalommal igazi csapatként, közös gondolatokkal és hatalmas lelkesedéssel írták alá közösen szándéknyilatkozatukat. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Dobsa István a KMKSZ ISZ elnöke, Fábián Beáta a KMKSZ ISZ nemzetpolitikai kommunikációért felelős elnökségi tagja, valamint Bencze Rudolf a KMKSZ Tiszaújlaki alapszervezetének elnöke. Az elnök urak bíztató szavait követően megválasztották a Tiszaújlaki alapszervezet vezetőit. Elnöknek Asztalos Annamáriát, alelnöknek Vári Norbertet, titkárnak pedig Ápsáj Katerinát választották. Az alapító tagok közzé tartoznak továbbá: Szoboszlai Viktória, Petrusinec András, Hrebinec Dániel és Gérus József.

A kis csapat fő célja, hogy olyan programokat tudjon szervezni (bálok, megemlékezések, sport napok, egészség napok), amely felkeltik nem csak a helyi fiatalok figyelmét, érdeklődését, de egyfajta kultúrközpontként funkcionálna a kárpátaljai magyar fiatalok életében.

KMKSZ ISZ tiszújlaki alapszervezetének elnöksége

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s