Negyedszer szervezett horgászversenyt a KMKSZ ISZ

Negyedik alkalommal szervezte meg horgászversenyét a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Ifjúsági Szervezete (KMKSZ ISZ) június 12-én. Az eseménynek a Nagydobronyi Horgásztanya adott otthont.

Igazi generációkon átívelő program lett az idei horgászverseny, hisz a közel félszáz jelentkező között a néhány éves résztvevőtől a nagypapakorú tapasztaltabb versenyzőig minden korosztály képviselte magát.

A rendezvényt Horváth Zoltán, a KMKSZ ISZ alelnöke nyitotta meg, majd a sorsolást követően mindenki elfoglalhatta helyét a tóparton. Sem az időjárásra, sem a jó hangulatra nem lehetett panasza a résztvevőknek, így a hatórás verseny mindenki számára kellemes kikapcsolódást és igazi izgalmakat hozott. Az első órákra a feszült várakozás volt jellemző, a program vége azonban meghozta az igazi versenyhangulatot: a szervezők nem győzték mérlegelni a nagyobbnál nagyobb halakat.

Az eredményhirdetésen köszöntötte a megjelenteket dr. Loppert Balázs, Magyarország Ungvári Főkonzulátusának konzulja, Hajgató Tamás és Fülöp Barna, Magyarország Beregszászi Konzulátusának konzuljai, akik versenyzőként is részt vettek az eseményen, valamint Dobsa István, a KMKSZ ISZ elnöke. A horgászok közül az első öt helyezett értékes nyereményekkel gazdagodott: a KMKSZ ISZ jóvoltából kupát, értékes ajándékutalványt és oklevelet, a Karass horgászbolt felajánlásából ajándékcsomagot, a Nagydobronyi Horgásztanya jóvoltából pedig egynapos belépőt vihettek haza a legügyesebbek.

Az izgalmas verseny után a következő végeredmény született: az ötödik helyen Kálló Gábor végzett, a negyediken Deák Gergely, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Horváth Roland állhatott, a második legtöbb halat Balog Lóránt fogta, míg a verseny nyertese Bara László lett. A győztes az értékes nyeremények mellett a legnagyobb hal kifogásáért járó különdíjat is átvehette (6,76 kg), melyet az ungvári főkonzulátus ajánlott fel. A versenyen külön díjazták a legeredményesebb 18 alatti horgászt is, aki ebben az évben Potyók Ákos lett. Nyereményét Magyarország Beregszászi Konzulátusa ajánlotta fel.

Egyéb kategória

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s